Headkedaiwanita2u.gif
-
laman-utama.gif
 -
order-now.gif
 -
hubungi_kami.png
soalam_lazim.png
contoh_pembungkusan.png
 -

Untuk Bantuan :
Pn. Izan : 019-3874088
Email :
tanya@kedaiwanita2u.com

 -
Yahoo Messenger
-
Woman1.gif
Woman2-1.gif
Woman3-1.gif
Woman4.gif
Woman5-1.gif
Woman6.gif
Woman7-1.gif
Woman8.gif
Woman9.gif
-
 SOALAN-SOALAN LAZIM
1.  Jika saya order hari ni, bila order saya akan terima ?
2.  Apakah jaminan yang saudari/puan akan pos kan produk yang saya order ?
3.  Apakah yang ditulis pada ITEM di borang POS LAJU ?
4.  Bagaimana cara untuk mengunakan produk ini, Adakah dibekalkan MANUAL ?
5.  Apakah orang lain tidak akan mengetahui isi kandungan produk ini ? Bukan apa, saya
     menggunakan alamat ofis, kot2 ada staff lain tahu isi kandungan dalam tu nnt.
6.  Macamana nak trace no POS LAJU yang puan bagi ni ?
7.  Jika jumlah harga produk termasuk pos rm 46.00, saya gunakan cash deposit machine,
     sudah tentu saya akan bayar rm50.00 kan. So, mcmana dgn balance rm4 tu ?
8.  KOS PENGHANTARAN MCMANA ? 
9.  Bagaimana pula jika tiada siapa dirumah saya semasa penghantaran dilakukan ?
10.Bagaimana saya nak pastikan @ untuk mengetahui order saya puan sudah terima
     @ belum ? iaitu setelah saya membuat pembayaran dan menghantar @
     sms nanti?
                                           
searchenginepatners.gif
 
 Jawapan seperti dibawah : -
 1.
Jika saya order hari ni, bila order saya akan terima ?
Biasanya 1-2hari bekerja shj, cuma ada juga kes2 sehingga 3 hari bekerja seperti
sabah, serawak, labuan dan kawasan luar bandar. (LUAR NEGARA-SINGAPURA, BRUNEI,
INDONESIA biasanya 10hari -15hari bekerja)

Cthnya : jika anda order hari ini sebelum jam 3.00 ptg,sempat lagi kami pos pada hari
yang sama (PO tutup jam 5.00pm utk POS LAJU) jadi, isyaallah esoknya, sampai.
Jika lepas jam 4.00, esoknya kami poskan, dan lusa sampailah.. insyaallah. Penghantaran
adalah dijamin sampai ke tangan penerima kerana kami menggunakan khidmat POS LAJU,
dan pihak kami akan memberikan no. trace untuk trace lokasi semasa barang anda.
(Utk makluman POS LAJU BEROPERSI 7 hari seminggu utk kami membuat
pengeposan brg kecuali Hari Cuti Umum, ini bermakna kami akan pos juga
orderanda jika tempahan dibuat pada hari sabtu @ ahad dan insyaallah
isnin sampai)
   
 2.
Apakah jaminan yang saudari/puan akan pos kan produk yang saya order ?
Kami berniaga online ni sejak dari tahun 2009 dah dah masuk tahun ke-3
untuk produk2 ni, puan/saudari tak perlu meragui tentang keupayaan kami
menghantar order puan/saudari..**untuk makluman, web lama kami :
http://produkwanita2u.blogspot.com/ sudah beroperasi dr tahun 2009
lagi sebelum kami berpindah ke website sekarang.
                                              
Kami juga adalah Pengedar Utama bagi produk Ayuzip Siries, Atika Beuaty dan Set Bersalin.
                                        
No Pendaftaran syarikat kami adalah KT0339575-M (ZAI HERBS & HEALTH ENTERPRISE)
Kami juga mempunyai akaun dengan Pos Laju. Ini no akaun kami 8800293600.
Anda boleh hubungi Pos Laju Malaysia dan bertanya siapa pemilik akaun ini.
 
Jika tuan/puan semak, website kami diantara yg boleh membuat pembayaran
menggunakan kad kredit@visa.
Bukan mudah untuk mendapat kebenaran dan
kepercayaan google,paypal dan pihak bank jika bukan dr website yg kukuh dan
stabil dan juga beroperasi melebihi 3 tahun.
   
 3.
Apakah yang ditulis pada ITEM di borang POS LAJU ?
Kami akan  tulis dr 'zainizan bt mamat' iaitu pemunya website dan
syarikat zaisuria enterprise ini. Ruangan item biasanya saya akan tinggalkan kosong
sahaja, namun ada sesetengah kes pejabat pos minta isikan(jarang berlaku).
Dan kami akan isi kandungan item itu dengan nama "produk kosmetik @ produk kecantikan".
   
 4.
Bagaimana cara untuk mengunakan produk ini, Adakah dibekalkan MANUAL ?
Cara mengunakan setiap produk akan dibekal bersama produk nanti. Namun begitu
jika puan/saudari masih kurang faham juga cara menggunakan produk ini setelah membaca
"cara penggunaan" di setiap produk, boleh terus menghubungi saya untuk bantuan.
   
 5.
Apakah orang lain tidak akan mengetahui isi kandungan produk ini ? Bukan apa, saya
menggunakan alamat ofis, kot2 ada staff lain tahu isi kandungan dalam tu nnt.
Order puan/saudari akan dibungkus rapi (Dalam Kotak kemudian dibalut plastik pos laju),
dan tiada yang akan tahu isi kandungannya. Puan/saudari boleh melihat contoh
pembungkusan disini ->>KLIK DISINI<<-
   
 6.
Macamana nak trace no POS LAJU yang puan bagi ni ?
* Semakan Pos Laju klik link ini :  ->>KLIK DISINI<<-  
- Puan/saudari hanya perlu isikan sahaja no trace yang kami berikan diruangan yang
disediakan. Dan ianya akan menyemak order puan/saudari sudah berada dimana diwaktu ini.
- Boleh juga trace kedudukan terkini penghantaran Parcel POS LAJU melalui :-
TOL FREE (POS MALAYSIA) - 1 300 300 300
   
 7.
Jika jumlah harga produk termasuk pos rm 46.00, saya gunakan cash deposit machine,
sudah tentu saya akan bayar rm50.00 kan. So, mcmana dgn balance rm4 tu ?
Balance rm4 tu saya akan kembalikan bersama produk apabila kami pos nnt.
-minta tuliskan note sedikit kat borang pesanan@sms-kot2 saya terlupa
Laughing
   
 8.
KOS PENGHANTARAN MCMANA ? 
Kos penghantaran bagi semua item dan promosi adalah RM6.00 untuk Semenanjung dan
Rm9.00 untuk Sabah,Sarawak dan Labuan.caj penghantaran hanya dikenakan sekali
sahaja untuk setiap order walaupun puan order lebih dari satu barang.
Cth : Jika puan berada disemenanjung dan order Perapat Atika Beuaty dan
Jus Bidadari DCL. Jumlah yang perlu puan bayar adalah :
rm44.00 + rm53.00 + rm6.00(caj penghantaran) : Total : rm 103.00
   
 9.
Bagaimana pula jika tiada siapa dirumah saya semasa penghantaran dilakukan ?
Puan/saudari boleh juga guna alamat pejabat..takda masalah.kerana pada pendapat saya
lebih mudah ke alamat pejabat kerana posmen akan hantar pada waktu bekerja
8.00am-5.00pm walaubagaimanapun alamat rumah pun takda masalah kerana jika
puan/saudari tiada dirumah @ tiada sesiapa yang ambil bagi pihak puan/saudari,
posmen akan meninggalkan sekeping kad notis(kad merah @ Oren) dimana
dimaklumkan ada 'barang' yang perlu diambil dipejabat pos terdekat.
   
10.
Bagaimana saya nak pastikan @ untuk mengetahui order saya puan sudah terima
@ belum ? iaitu setelah saya membuat pembayaran dan menghantar sms nnt ?
- saya akan reply sms puan/saudari seberapa segera
  (ini bermakna order puan/saudari telah saya terima)
**Nota : Sila hubungi kami dgn segera jika tempahan tidak diterima dlm tempoh 3hari

 
laman-utama.gif
        
order-now.gif