Headkedaiwanita2u.gif
-
laman-utama.gif
 -
order-now.gif
 -
hubungi_kami.png
soalam_lazim.png
contoh_pembungkusan.png
 -

Untuk Bantuan :
Pn. Izan : 019-3874088
Email :
tanya@kedaiwanita2u.com

 -
Yahoo Messenger
-
Woman1.gif
Woman2-1.gif
Woman3-1.gif
Woman4.gif
Woman5-1.gif
Woman6.gif
Woman7-1.gif
Woman8.gif
Woman9.gif
-

 

breast_pump.jpg 

VES BREAST PUMP (PAM PAYUDARA)

Harga Pasaran : RM250.00 

HARGA PROMOSI HANYA RM230

 VESMAXB.jpg

MAX B CREAM BREAST

HARGA RM60.00

HARGA PASARAN RM310
HARGA PROMOSI HANYA RM280 (JIMAT RM 30)
POSLAJU PERCUMA
 

  Klik Di sini Untuk Auto Breast Pump

RAHSIA PAYUDARA MONTOK SECARA SEMULAJADI
KESAN SEAWAL 4 MINGGU
TIADA KESAN SAMPINGAN


JIKA anda seorang wanita pastinya akan dikaitkan dengan rupa paras,
bentuk badan dan juga saiz payudara anda . Namun jika anda mempunyai
 saiz payudara kecil menyebabkan  wanita akan merasa rendah diri dan
 kurang berkeyakinan.  Sebut nama lelaki, mana yang tidak suka kepada
bahagian payudara wanita. Kaum Adam ini mempunyai selera yang berbeza-beza
tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.
"Payudara (buah dada) mestilah “MANTAP, PEJAL DAN MENAWAN"
barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Sebagai wanita ingin memiliki buah dada yang besar, pejal dan montok.
Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang
mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli?
 Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu
 tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk
menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.
Dengan VES BREAST PUMP dapat menyelesaikan cara membesarkan payudara wanita.
(PAM PAYUDARA) impian anda akan tercapai !!!

(PAM PAYUDARA) merealisasikan IMPIAN ANDA

    - Suami pasti sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan
yang membuat mereka tidak sabar pulang dari pejabat
    -  Semua orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, kerana ANDA
 kelihatan begitu menawan.
    - Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang sangat
berlainan dan anggun.
    - Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya
CUKUP MEMPERSONA, tegang dan mantap.
    - Tahap keyakinan diri anda meningkat kerana  saiz payudara kecil
 anda dan  mempunyai pam payudara yang banyak "membantu" anda dalam
penjagaan bentuk tubuh badan


KEPUASAN ANDA
Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan,
selamat dan berkesan untuk  cara membesarkan payudara dalam masa yang
singkat tanpa kesan sampingan. Selain tiada kesan sampingan pam  payudara
ini digunakan untuk memontokkan dan membesarkan payudara yang kecil dengan
keputusan yang cepat dan kelihatan pejal. VES BREAST PUMP ini dapat mengekalkan
bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.

KENAPA VES BREAST PUMP TERBAIK

    - Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya
tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)

    * Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat
suction (tarikan) yang kuat.

    * Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
    * Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
    * Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan
getah yg boleh rosak ( quality export di pasaran U.K.).

    * Cup dijamin tidak retak,  (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa
bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).

    * Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D.
 Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk
beli cup tambahan lagi.

before_after_1.jpg
SOALAN LAZIM TENTANG PAM PAYUDARA

1. Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami mempunyai ramai pelanggan yang telah
 menggunakan breast pump di Malaysia. Breast Pump juga di jual di UK, USA,
 Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia.
 Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat
hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan ves breast pump,
hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi.
Selain dari keadah mengurut, breast pump adalah keadah tradisional yang di syorkan
 oleh majallah MIDI keluaran november 08 sebagai alat
untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.


2. Bagaimana saya ingin membeli produk anda. Ada tak agen di tempat saya?
Produk kami hanya dijual secara online. Perniagaan online telah mula
mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kerana ia mudah, menjimatkan dan peribadi.
Dengan menjual secara online saya telah dapat menjimatkan kos pengendalian
saya dan dapat memberi kepada anda harga yang jauh lebih murah dari pasaran.
Bayangkan sewa untuk pejabat, kos iklan, kos untuk agen dan lain-lain kos.
Produk akan kami hantar pada anda dengan poslaju.
Kami ada bukti penghantaran dan pelanggan juga ada bukti penerimaan.


3. Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b.
Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d.
Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda.



CARA PENGGUNAAN VES BREAST PUMP

    - Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda.
Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang.
Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain.

    - Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre
(payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian
tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan.
 Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah
memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk).

    - Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump
dan anda rasa sakit,tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda
dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang,
(angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan.
Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit.
Tukar ke payudara sebelah.

    - Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.

    - Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil
 ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan

   - Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam
(setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.

    - Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara
anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz
 cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.

    - Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.


HASIL KAJIAN TENTANG WANITA


    * 70% wanita diMalaysia (terutamanya Melayu) mengutamakan pakaian dan
 hiasan rumah daripada penjagaan badan.
    * 65% wanita di Malaysia cepat kelihatan tua ketika berumur meningkat 40 tahun.
    * 80% wanita di Malaysia akan mula gelisah dan sedar apabila kekasih ,
tunang, suami mereka beralih kepada wanita lain.
    * Mereka menganggap payu dara ( buah dada ) adalah anugerah yang tidak
 boleh dibesarkan, dan membiarkan begitu sahaja (kecil).
    * Wanita yang mempunyai anak cepat layu atau kendur atau lisut apabila
 payudara mereka tidak dijaga.
    * Wanita sedar bahawa semua lelaki sangat suka akan kecantikan payu dara
mereka tetapi mereka DEGIL dan TIDAK mahu menjaganya dengan baik.
breast-flower-small_1.jpg
 TESTIMONI PENGGUNA
Saya telah menggunakan breastpump selama 3 bulan dan saya sangat
 puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini....
Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."
 Puan Irma (Segamat)

Dulu saya mempunyai saiz payudara yg kecil…bila dah jumpa VES BREAST PUMP ,
 dalam masa 2 bulan lebih je saya dapat saiz payudara yang sesuai..
Zaiton (KB)

laman-utama.gif
 
order-now.gif