-
laman-utama.gif
 -
order-now.gif
 -
hubungi_kami.png
soalam_lazim.png
contoh_pembungkusan.png
 -

Untuk Bantuan :
whatsapp/SMS 019-3874088

 -
Yahoo Messenger
-
Woman1.gif
Woman2-1.gif
Woman3-1.gif
Woman4.gif
Woman5-1.gif
Woman6.gif
Woman7-1.gif
Woman8.gif
Woman9.gif
-
 
title_beauty_breast.jpg 
auto_pump_breast.jpg 
 
Beauty Breast Pump ( Auto)
(Electric Breast Enhancement Pump)
  Harga PASARAN  RM160.00
 
MAXBAUTO.png 
 
HARGA PASARAN RM220
HARGA PROMOSI HANYA RM200 (JIMAT RM 20)
POSLAJU PERCUMA
 
Respond segera:-
Whatsapp/SMS 019 3874088 


Beauty Breast Pump juga dikenali sebagai Pam Besarkan Payudara Automatik.
Beauty Breast Pump ini amat istimewa buat wanita atau isteri yang ingin
membesarkan payudara atau buah dada mereka khas buat pandangan suami
yang tercinta. Ia merupakan peranti masa kini dan moden dalam usaha
senaman untuk mencapai bentuk buahdada atau payudara yang menawan.
Ia amat memudahkan, menjimatkan masa, hasil yang cepat dan berkesan,
juga menjadikannya amat menyeronokkan
untuk ANDA selalu menggunakan Beauty Breast Pump



Keluhan-Keluhan Kaum Wanita

    Kecewa dengan produk pembesaran payudara yang kurang berkesan?
    Kecewa dengan pam besarkan payudara yang mudah rosak?
    Kecewa dengan pam manual yang menyusahkan untuk digunakan?
    Bimbang dengan pelbagai produk herba pembesaran payudara yang palsu dan tiruan?
    Takut terbeli herba yang tiruan bagi tujuan membesarkan payudara?

Masalah-Masalah Kaum Wanita

    Merasa payudara ANDA kecil dan kurang mengancam!
    Malu kepada suami dengan bentuk payudara yang kurang menawan!
    Ingin membesarkan bentuk payudara yang lebih menghairahkan!
    Payudara makin melendut selepas menyusukan anak!
    Bentuk payudara kian kurang menarik dari hari ke hari!

Apa nak buat ni…? Malunya aku…?

Bolehkah aku besarkan payudara aku ini…?

Boleh percaya ke herba-herba ini untuk membesarkan payudara ni…?

Aku pernah pakai pam besarkan payudara, tetapi mudah rosak dan tiada jaminan?

Weeeiii malunya, makin layut la payudara aku…?

Tak kan aku tak nak susukan anak demi untuk menjaga bentuk payudara ku?

ANDA jangan lagi bimbang, penyelesaian yang terbaik telah ada kini

 beauty_breast_image.jpg


Beauty Breast Pump (Pam Besarkan Payudara Auto)

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan Beauty Breast Pump( Pam Besarkan payudara)
unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat
 tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up,
bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik.
Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap
dan seperti yang diarahkan.

Beauty Breast Pump mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair
yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti
pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab
untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan
hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format
 diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan.
 Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza
tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara.

“Payudara ( buah dada ) mestilah WOW…MANTAP!!” barulah lelaki akan tewas dengan anda.
 Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok.
Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar?
Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat
sesuatu tentang saiz buah dada anda.

Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

Pam Besarkan Payudara Auto
beauty_breast_beforeafter.JPG 
 


SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

    * Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
       suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
    * Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
    * Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
    * Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
    * Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
    * Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.

 
Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh

Keistimewaan Beauty Breast Pump ( Pam Besarkan Payudara)

•  Beauty Breast Pump akan membesarkan dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
•  Beauty Breast Pump akan mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
• Untuk kesan efektif, gunakan Beauty Breast Pump bersama Firming Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara.

 
Cara Guna Beauty Breast Pump (Pam Besarkan Payudara Automatik)

Ini untuk memastikan ianya lebih berkesan.

Gunakan cup yang sesuai dengan saiz payudara anda. Kami berikan 2 saiz cup kepada anda.

Pastikan keseluruhan payudara masuk dalam cup. Kemudian on kan pump. Anda akan terasa sedutan lembut pada payudara anda.

Laraskan kekuatan pump secara perlahan-lahan. Butang laras tersebut ada ditepi pemegang pump. Ada tulisn H dan L.

Jangan terus laras pada kekuatan maksimum. Laras ikut keselesaan anda.

Anda akan dapati pump akan menyedut kemudian melepas angin bila anda laras dari L ke H.
 Ianya seperti satu urutan pada payudara anda cuma ianya secara automatik.

beauty_befr_after1.jpg 

Perhatian!!!


Cas bateri sekitar 5-8 jam ketika mula guna. Bateri yang ada hanya cukup untuk QC Inspection kilang.

Pastikan pump di off dahulu sebelum dicaj.

Elakkan dari terkena air. Pump ini tidak kalis air.